lauantai 8. kesäkuuta 2013

Miksi heterot tahtovat elää avoliitossa ja homot avioliitossa?

Länsimaissa oli 60- ja 70-luvuilla neitsyyden vastainen kampanja. Nuoria yllytettiin seksikokeiluihin ennen avioliittoa. Kulttuuri ei ainoastaan luopunut vaatimasta neitsyyttä ennen avioliittoa, vaan nuoria suositeltiin harjoittamaan seksiä seurustelukumppanin kanssa. Monet nuoret ottivat innolla vastaan tällaiset neuvot. Tämän seurauksena avoliitot alkoivat yleistyä. Monien seksikokeilut johtivat siihen, että he jäivätkin kiinni kumppaniinsa ja muuttivat asumaan yhteen. Tämä todistaa siitä, että neitsyyden menettäminen on luotu olemaan avioliiton alku. Se sitouttaa ihmiset toisiinsa, vaikka he eivät sitä tahtoisikaan. Kukaan ei voi täysin päästä irti henkilöstä, jonka kanssa hän menetti neitsyytensä.

Avoliittojen yleistyessä myös avioerot alkoivat yleistyä. Mitä useampi seksikumppani ihmisellä on ollut, sitä heikompi side hänellä on aviopuolisoonsa. Vain neitsyinä avioituneet kokevat 100 %:n sidosvoiman. Tämä on syy avioerojen yleistymiseen. Avioerojen yleistymisen jälkeen avioliitto on taas parantanut suosiotaan. Syynä on se, että eronneet haluavat vihkitoimituksella vahvistaa suhteestaan puuttuvaa sidosvoimaa.

Avioerojen yleistyessä eronneiden uudelleen avioitumiset ovat johtaneet ns. uusperheisiin. Niissä luonnollinen isän suhde tyttäreensä ja äidin suhde poikiinsa särkyy. Luonnollisessa perheessä on rakenne, joka muodostaa harmonisen kokonaisuuden. Seksuaaliset tunteetkin ovat siellä luonnollisessa järjestyksessä. Isä ei tunne vetoa tyttäreensä eikä poika äitiinsä. Uusperheet ovat lisänneet insestiä ja kaikenlaista seksuaalista hyväksikäyttöä.

Seksuaalinen halu perustuu paljolti mielikuviin, joiden välineinä fyysiset kiihokkeet palvelevat. Luonnollinen ja oikea mielikuva on mielikuva minun omasta kullastani. "Hän on kaunis, vaikka onkin kaitaluinen." Himo on väärin. Se ei ole luonnollinen tarve. Seksuaalisten mielikuvien joutuminen himon valtaan johtaa karmeaan syöksykierteeseen. Himo kykenee antamaan fyysisille kiihokkeillekin uutta merkitystä. Lopulta ihminen voi kokea toisesta: "Hän on haluttava, vaikka onkin samaa sukupuolta." Jos joku pitää heterojen himoa luonnollisena asiana, hänen on helppo hyväksyä homojenkin himot.

Kun riittävän moni avioliitto yhteiskunnassa ei enää ole luonnollinen avioliitto, vaan himon täyttämä suhde, homoseksuaalisuus alkaa lisääntyä. Vanhempien puhdas avio-onni suojelee lapsen luonnollista seksuaalisuutta. Tosin pornofilmit voivat vahingoittaa puhtaankin kodin lapsia. Moni lapsi on nähnyt vanhempiensa seksuaalisen himon pahana asiana. Heille on tullut inho miehen ja naisen välistä seksiä kohtaan. Tämä on muuttanut heidän seksuaalisen suuntautumisensa. He luulevat homoina ja lesboina kokevansa puhtaampaa eroottisuutta. Todellisuudessa himojen kierteessä jokainen askel alaspäin on edellistä saastaisempi. Katolisten pappien homoseksuaalisuus on todiste siitä, kuinka taistelu himoa vastaan voi johtaa vielä saastaisemman himon valtaan. Himoa ei voi voittaa toisella himolla.

Olemme nähneet ainakin länsimaisessa kulttuurissa nämä moraalisen rappion kolme askelta: esiaviollinen seksi, avioerot ja homous. Himojen voittokulku on synnyttänyt pedofiliaa, joka on samankaltainen himo kuin homous. Katolisten pappien pedofiliatapaukset yleensä kohdistuvat poikiin eli ovat homoseksuaalisuutta. Lopulta seksuaalinen himo muuttuu väkivallan himoksi, jossa tappaminen tuottaa kaivatun orgasmin. Kun luonnollinen perhe tuhoutuu, koko sivilisaatio tuhoutuu. Lopulta Jumala armahtaa tulevia sukupolvia antamalla tälle sivilisaatiolle Sodoman kohtalon.

Jos joku on oikein ja luonnollista, sitä voi tehdä ilolla eikä sen tekemistä tarvitse puolustella. Jos joku tietää tekevänsä väärin, mutta haluaa pitää sitä oikeana, hän vaatii muita hyväksymään sen. Hyvän tekemiseen ei tarvitse kysyä lupaa. Vain pahan tekemiseen tarvitsee pyytää lupaa, mutta sitä ei anneta.

Homot ja lesbot haluavat solmia samanlaisen avioliiton kuin heterot siksi, koska heillä on tarve vakuuttaa itselleen, että he tekevät oikein. Ne, joiden seksuaaliset mielikuvat ovat homoutuneet, tietävät, että se on väärin. Nekin, jotka ryhtyivät harjoittamaan seksiä ennen avioliittoa, tietävät, että se on väärin. He molemmat pitävät nautintonaan tehdä sitä, mikä on kiellettyä. He molemmat hyväksyivät himon luonnollisena asiana.

Kaikki tämä on saanut alkunsa kapinasta Jumalaa ja Hänen käskyjään vastaan. "Älä himoitse!" Jumala antoi ainokaisen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen kärsiä kapinoiville ihmisille kuuluvan rangaistuksen kerran Golgatalla, jotta Hän voisi antaa meille anteeksi. Tämä Uhri on Jumalan rakkautta Häntä vihaavia ihmisiä kohtaan ja kutsuu kapinallisia katumaan kapinaansa. Tämän Uhrin kautta Jumala antaa anteeksi ja puhdistaa sydämet. Silloin myös seksuaaliset mielikuvat asettuvat Jumalan puhtauden mukaiseen järjestykseen.

Puhtaus luo onnen ja saastaisuus onnettomuuden.

E.K.

Lue lisää pdf-kirjastani: Jeesus Kristus on Herra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti